Dalarna tur och retur och… tur?

Besöket i Dalarna för snart två månader sedan gav definitivt blodad tand, fast jag inte förstod det direkt. Till att börja med hade jag ingen direkt tanke på att återvända till Dalarna, i alla fall inte i år. Kanske nästa eller nästnästa, eller någon annan gång i framtiden. Men redan till i sommar? Nej det hade jag inte tänkt alls! Men ibland blir saker och ting inte som vi tänkt oss. Ibland blir de sämre, ibland gör det ingen skillnad, men då och då blir det faktiskt bättre! I alla fall så TROR jag att det kommer att bli bättre, även om det ju aldrig går att veta helt säkert…

Dalacamping
Att bo på ett lyxigt hotell är jättetrevligt, speciellt om det ligger i vacker dala-miljö nära Siljan. Men det är också trevligt att bo under mer rustika förhållanden, nära spännande natur. Det är det som erbjuds hos http://www.alvdalencamping.se/. Där kan man antingen välja eget boende, i till exempel husvagn, eller hyra någon av deras många små stugor (och en del större, för familjer). Campingen ligger alldeles vid Österdalälven, så det finns mycket att göra där – paddla kanot, flugfiske, eller helt enkelt bara utforska naturen runt omkring, till fots eller med cykel. Visst låter det härligt?

Fantastisk natur
Det är där jag kommer att tillbringa en del av semestern i sommar, på camping Älvdalen. Jag tror att det kommer att bli ganska så helt totalt underbart (hur skulle det kunna bli något annat i så vackra omgivningar), och vara ett perfekt sätt att ladda batterierna på. Vacker och oförstörd natur är ju en lisa för själen och titta bara på bilden nedan – kan det bli mycket bättre? Så det är därför som jag kommer att återvända till Dalarna redan nu i sommar!