Snart är sommaren här!

Det börjar lacka mot vår och det kan bara betyda en enda sak i det här landet – nu är det snart dags för sommaren! Äntligen så kan vi börja lämna dessa kalla och mörka månader bakom oss och istället fokusera på det som faktiskt betyder något. Borta kommer slasket vara och alla vansinnigt kalla dagar som får det att göra ont i ansiktet. Framför oss är istället den varma känslan av solen mot huden och känslan av att slippa sätta på sig kläder bara för att gå ut. Snart är vi i årstiden där man kan vara inne och ute på samma sätt och verkligen njuta av att naturen nu börjar vakna till liv igen.

Nu börjar snart festen

Sommaren är för mig synonymt med festerna. Det är den perfekta tiden att släppa på det skal av is som man i princip byggt på sig över vintern och smälta fram den glada och sociala person som faktiskt finns där under. Det är verkligen värt att fira tillsammans med andra människor som upplever samma sak och när människor samlas på ett sådant sätt med den energin så kommer de bästa av fester att genomföras med enorm glädje och en nyfunnen energi från alla inblandade.

Men det krävs faktiskt en hel del om man ska lyckas få till en sådan bra fest. Det krävs planering, lång och krävande planering, som faktiskt kanske kan vara en faktor till att själva upplevelsen förminskas och inte får det förtjänande som den faktiskt har gjort sig förtjänt av. Då kan det istället vara en bra idé att låta något annan göra det åt en, och jag har varit en och annan sommarfest som planerats med hjälp av en eventbyrå. Och jag måste ändå säga att jag är imponerad av arrangemanget och den fina inramning som de alltid lyckas med.