Vackra fotografier

Jag har alltid haft en tjusning för vackra fotografier och såhär när ljuset kommer tillbaka så får man ju lust att gå ut och fånga allt det där vackra man ser ute på bild. Man vill på något sätt föreviga känslan, och ett fotografi är ju ett bra sätt att behålla minnen på tycker jag. Man kan liksom gå tillbaka och titta på bilderna, och väcka känslorna till liv igen.
Allra viktigast vid större händelser
Att se till att föreviga de där stora och viktiga händelserna i livet är ju nästan en självklarhet. Jag har själv varit ute och letat efter bröllopsfotograf nu ett tag på uppdrag åt en vän & hittade tillslut en fotograf som verkligen lyckas med att fånga ljuset och känslan i bilden, på det sättet jag tycker är viktigt. Sist jag arbetade professionellt med fotografer var på ett tidigare jobb, men då handlade det mer om produktfotografering. Bröllopsfotografering är ju något helt annat.
Så många vackra miljöer
Det svåra tycker jag är att välja bland alla vackra miljöer som finns. Ska man fotografera vid vatten eller i skogen? På en äng eller kanske i trädgården? Hur kan man någonsin bestämma sig tänker jag. För min kompis del vet jag att det blir ute i en herrgårdsmiljö där hon och hennes sambo träffades för första gången, och då har det ju en förklaring i valet av miljö. Men om man inte har det naturliga valet – hur väljer man?

Jag satt och googlade runt lite medan jag letade efter bröllopsfotograf och fastnade i lite olika youtube-klipp från olika bröllopsfotograferingar. Tänkte dela med mig av denna som jag tyckte var väldigt unik & häftig med sitt undervattenstema. Det har jag nog faktiskt aldrig sett någon här i Sverige. Kanske vore något att tipsa kompisen om? Kan nog springa iväg i kostnader bara ? Men kolla själv – visst vore det något alldeles särskilt?